Met de J46BT komt JBL met een headset die speciaal ontworpen is voor sporters. De in-ear stereo hoofdtelefoon is draadloos en bevat een afstandsbediening om gesprekken aan te nemen en de muziek te bedienen.

In de oordopjes heeft JBL 6mm drivers gestopt en ze huisvesten ook een accu die de headset het vermogen geeft om 5 uur lang muziek door je oren te pompen. Met JBL’s PureBass technologie probeert JBL ook de lage tonen verder te versterken. Iets dat met name liefhebbers van HipHop en Dance zullen waarderen.

JBL-J64BT-Zwart

Het frequentiebereik van de J46BT loopt van 20Hz tot 18kHz en de verbinding vindt plaats via Bluetooth 4.0.

Om de oordopjes goed op het oor aan te laten sluiten, krijg je siliconen eartips in de maten s, m en L. Daarnaast krijg je in de maten S en L nog foam eartips. Daarnaast bevat het pakket nog een opbergtasje. Het setje ligt voor €99,99 in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.