Het goede weer komt er weer aan en dan schiet het gras weer omhoog. Om het geklooi met snoeren in te dammen, komen de mensen van Gardena dit jaar met snoerloze trimmers op de markt.

Gardena komt met drie verschillende modellen die allemaal voorzien zijn van lithium ion accu’s. Ondanks de accu’s weegt het zwaarste model uit de serie 2.8Kg. Afhankelijk van het model zitten deze trimmers vol handige extra’s als kantelbare koppen en uitklapbare wieltjes om zo een egaal resultaat te krijgen.

Gardena-Trimmer-2

Het ontwerp van de trimmers is een verfijning op de ontwerpen van eerdere modellen met snoer. Zo is de startknop nu midden op het handvat geplaatst en is de lente van de steel geheel aan te passen om een ergonomische werkhouding te krijgen.

De snoerloze Gardena trimmers zijn vanaf €99,99 verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.