GadgetGear.nl

Gardena introduceert draadloze trimmers voor in de tuin

Het goede weer komt er weer aan en dan schiet het gras weer omhoog. Om het geklooi met snoeren in te dammen, komen de mensen van Gardena dit jaar met snoerloze trimmers op de markt.

Gardena komt met drie verschillende modellen die allemaal voorzien zijn van lithium ion accu’s. Ondanks de accu’s weegt het zwaarste model uit de serie 2.8Kg. Afhankelijk van het model zitten deze trimmers vol handige extra’s als kantelbare koppen en uitklapbare wieltjes om zo een egaal resultaat te krijgen.

Gardena-Trimmer-2

Het ontwerp van de trimmers is een verfijning op de ontwerpen van eerdere modellen met snoer. Zo is de startknop nu midden op het handvat geplaatst en is de lente van de steel geheel aan te passen om een ergonomische werkhouding te krijgen.

De snoerloze Gardena trimmers zijn vanaf €99,99 verkrijgbaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten