Nieuwe partners voor het Power for All Alliance 18v programma

Bosch kondigde vandaag nieuwe merken aan die met haar 18 Volt gereedschapsaccu’s gaan werken. Zowel voor consumenten onder het Power for All Alliance programma als voor haar professionele lijn.

Power for All Alliance

Tot de Power for All Alliance zullen zowel Flymo (bouwer van de hover grasmaaier) als Steinel toetreden. Flymo komt meteen met 10 producten op de markt, waaronder de hover grasmaaier. Steinel komt met een lijmpistool dat werkt op de accu’s van het Bosch platform.

Naast deze twee merken bestond de Power for All Alliance al uit Bosch, BSH, Rapid, Wagner en Gardena.

Bosch presenteerde ook een nieuwe serie gereedschappen, die deels gebruik maken van deze 18v accu’s. Daarover later meer. In totaal komt het aantal Power for All Alliance apparaten nu op 75.

Professional

Voor de professionele accu’s hebben eveneens twee merken zich aangesloten op het Bosch accugamma. Het gaat om de merken Fein en Heraeus. Beiden zullen 18v powertools uitbrengen voor het Bosch 18v platform.

Naast deze twee nieuwe merken, deden Bosch Professional, Brennestuhl, Cox, Klauke, Lena, Ramset, LEDLENSER, Sulzer, Sonlux en Wagner al mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram