GadgetGear.nl

Chromecast eindelijk in Nederland te koop voor 35 euro

Gister kondigde Google al aan dat het Nexus toestellen in Nederland zou gaan verkopen. Vandaag is Google’s webshop dan ook echt online. Hoewel het merendeel van de Nexus toestellen via verschillende (web)shops goed verkrijgbaar waren, is het voor Google’s Chromecast ook echt een debuut op de Nederlandse markt.

De Chromecast is een HDMI stick die een beetje doet denken aan de Android sticks die we veelvuldig zien. De Chromecast is echter een stuk goedkoper en simpeler van opzet. De player is vooral bedoelt om foto’s en video’s snel op TV weer te geven. Content kan vanaf Android toestellen, maar ook via iOS, de PC en de Mac naar een Chromecast scherm worden verstuurd.

Plex ChromeCast

De Chromecast is nog relatief nieuw, maar heeft al ruim 3.000 ontwikkelaars achter zich staan. We zien dan ook al grote streaming apps op de stick verschijnen zoals Netflix en Plex.

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten