Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Sony lanceert de waterdichte Z2 Android Tablet

Tijdens het Mobile World Congress heeft Sony Mobile nog een leuke gadget gepresenteerd. Het gaat om de nieuwe Xperia Z2 tablet. Natuurlijk waterdicht zodat we er weer mee in de hottub kunnen zitten.

De Xperia Z2 tablet is voorzien van een 10.1 inch display. Dit display heeft een resolutie van 1200×1920 en dat is met 224 pixels per inch nog best aangenaam. Daarnaast betreft het de eerste tablet met een Live Colour LED2 display wat de kleuren flink moet verbeteren.

Gebruik je de tablet voor films en games, dan zijn stereo speakers leuk. Sony maakt het pakket echter compleet met de MDR-NC31EM headset die omgevingsgeluiden dempt. Zo kun je volledig op gaan in de entertainment ervaring. Die ervaring vult Sony aan met 60 dagen gratis Music Unlimited en 6 gratis film downloads bij aanschaf van de Xperia Z2 tablet.

Net als de Xperia Z2, bevat de Xperia Z2 smartphone weer een sterke lijst met specs. Zo wordt de chipset aangevoerd door een 2.3GHz quad-core processor met 3GB aan werkgeheugen. Daarnaast vinden we er een Adreno 330 GPU in voor games.

Sony-Mobile-Xperia-Z2-Tablet-Kleuren

Je krijgt een 8.1 megapixel camera op de Z2 tablet die in Full HD van filmen. Aan de voorkant zit een 2.2 megapixel camera voor videocalls. Je krijgt standaard 16GB aan opslagruimte, maar via MicroSD kun je hier naar wens bijprikken.

Voor draadloos gebruik bevat de Xperia Z2 tablet een FM ontvanger, NFC, Bluetooth 4.0 SMART en WiFi a/b/g/n/ac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.