Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Huawei introduceert de Talkband wearable

Ook Huawei komt met een smartband. Tijdens het MWC toonde het bedrijf wat zij de Talkband B1 noemen. De TalkBand houdt niet alleen bewegingen bij, maar kan ook gebruikt worden om gesprekken te voeren.

De TalkBand B1 moet een allemansvriendje worden. Hij kan niet alleen op de eigen en non-Huawei Android toestellen (vanaf 2.3) gebruikt worden, maar ook op iOS toestellen (vanaf iOS 5.0). Verbinding maken met de TalkBand gebeurd netjes via NFC (tenzij je iOS hebt).

Huawei-TalkBand-B1-kleuren

De Talkband B1 van Huawei heeft ook een beveiligingsfeature aan boord. Wanneer je meer dan 10 meter van jouw toestel verwijderd bent, gaat het handige bandje trillen. In de band zit bovendien een oordopje dat je eruit kunt trekken om gesprekken mee te voeren. De 90mAh accu van het oordopje is sterk genoeg om 7 uur gebruikt te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.