GadgetGear.nl

Google opent supportforum voor de Chromecast

Terwijl wij nog steeds moeten wachten op de beschikbaarheid van de Chromecast HDMI dongle, gaan de verkopen in de VS stug door. Het apparaat is zelfs zo enorm populair aan het worden dat Google over is gegaan tot het openen van een support forum.

Op het forum kun je zoeken naar oplossingen voor veelvoorkomende problemen en vragen. Daarnaast is het mogelijk om via het forum jouw problemen met de Chromecast op te laten lossen. De vraag wanneer hij naar Nederland komt blijft echter onbeantwoord. Wil je van de Chromecast genieten, zal je hem dus vanuit de VS moeten laten komen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten