Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google opent supportforum voor de Chromecast

Terwijl wij nog steeds moeten wachten op de beschikbaarheid van de Chromecast HDMI dongle, gaan de verkopen in de VS stug door. Het apparaat is zelfs zo enorm populair aan het worden dat Google over is gegaan tot het openen van een support forum.

Op het forum kun je zoeken naar oplossingen voor veelvoorkomende problemen en vragen. Daarnaast is het mogelijk om via het forum jouw problemen met de Chromecast op te laten lossen. De vraag wanneer hij naar Nederland komt blijft echter onbeantwoord. Wil je van de Chromecast genieten, zal je hem dus vanuit de VS moeten laten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.