GadgetGear.nl

FAQ: In-Ear hoofdtelefoons passen

Hier op GadgetGear reviewen we regelmatig in-ear hoofdtelefoons. Het voordeel van in-ear modellen is dat ze doorgaans geluid van buiten beter afschermen en daarmee ook een betere geluidskwaliteit in het oor neerzetten. Toch zijn er veel mensen die klagen over dat ze niet lekker zitten. Tijd dus voor wat tips van onze kant.

De juiste maat

Ieder oor is anders en zeker de gehoorgang. Bij de één is deze echt groter dan bij de ander. Dit is de reden dat fabrikanten verschillende maten eargels meeleveren. Veel gebruikers zijn bang dat een hoofdtelefoon uit het oor valt wanneer de eargels te klein zijn. Daarom begint het passen met de grootste maat. Blijf dat zitten, dan zou het toch wel goed zijn?

Fout! Als je een te grote eargel hebt gekozen, drukt deze rondom tegen de gehoorgang aan. Dit gaat irriteren waardoor het draagcomfort enorm snel afneemt. Start dus met de kleinste. Zit die al goed, dan hoef je niet verder te gaan met passen.

Het juiste materiaal

De hoeveelheid eargels die je bij jouw hoofdtelefoon krijgt verschilt van fabrikant tot fabrikant. Zo was Ultimate Ears de eerste die maarliefst zes maten in de verpakking opnam. Een handige zet.

Inmiddels zijn er alternatieven voor de eargels in de vorm van foam. Ik heb geen idee wat de benaming is voor deze vervangers, maar foam isoleert een stuk beter en oefent in veel gevallen nog minder druk op de gehoorgang uit. Foam heeft dan ook mijn persoonlijke voorkeur bij normaal gebruik van een in-ear headset. Bij het sporten komt er nogal wat zweet vrij. In dat geval blijven gewone eargels de voorkeur hebben.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten