GadgetGear.nl

Canon vernieuwt de PowerShot G1 X

Canon heeft deze week de PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition aangekondigd. Het gaat om een upgrade op de reguliere PowerShot G1 X die DSLR kwaliteit in een de body van een compactcamera biedt.

De PowerShot G1 X Mark II is voorzien van een volledige 1,5x CMOS sensor die foto’s vastlegt op een 12,8 megapixel resolutie. Het f/2 diafragma heeft een maximaal ISO bereik van 12.800 en de 24mm groothoeklens beschikt over 5x optische zoom.

De beeldsensor wordt bijgestaan door de nieuwe DIGIC 6 beeldprocessor van Canon met intelligent IS beeldstabilisatie. Er ligt een 31-punts AiAF autofocus in en beelden worden in 14 bits RAW bestanden weggeschreven.

Ook leuk is de aanwezigheid van WiFI in deze camera. Deze laat je foto’s synchroniseren met je smartphone en/of tablet. Om de verbinding snel te leggen is de camera bovendien uitgerust met NFC.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten