De moderne ultrabook komt over het algemeen zonder optische drive. Het lezen, laat staan branden, van CD’s, DVD’s en Blu-Ray’s is er dan niet bij. Met de USB Mini Blu-Ray Burner komt Sandberg met een goedkoop alternatief voor die momenten dat je wel een optische drive nodig hebt.

Sandberg heeft haar best gedaan om deze nieuwe brander zo compact mogelijk te houden. Daarnaast is er rekening gehouden met de stroombehoefte van de USB Mini Blu-Ray Burner. Je krijgt er dan ook twee USB snoeren bij om hem te voeden.

Software zit er niet bij. Je bent vrij om zelf jouw favoriete software te kiezen om je discs mee te branden. Gelukkig zit deze ondersteuning al deels in Windows en ook veel video bewerkers kunnen de drive gebruiken om naartoe te branden. Het is dus de vraag of je dit echt nodig hebt. Het gevolg is in ieder geval dat de USB Mini Blu-Ray Burner lekker goedkoop is.

Schrijfsnelheid

  • CD-R at 24 x speed
  • CD-RW at 16 x speed
  • DVD-R at 8 x speed
  • DVD-RW at 6 x speed
  • BD-R/RE at 6 x speed

Leessnelheid

  • CD-R/RW/ROM at 24 x speed
  • DVD-R/RW/ROM at 8 x speed
  • BD-R/RE at 6 x speed

Beschikbaarheid

De USB Mini Blu-Ray Burner wordt verkocht via de Sandberg website en diverse Sandberg verkooppunten in Nederland. De USB Mini Blu-Ray Burner kost €99,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.