Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kanex bouwt een keyboard voor MacOS en iOS

Toetsenborden die tussen meerdere bluetooth apparaten kunnen schakelen bestaan al langer, maar voor de fans van Apple’s design valt het aanbod tegen. Met de Multi-Sync probeert Kanex een oplossing te bieden.

Dit platte toetsenbord lijkt namelijk sterk op de toetsenborden die Apple maakt. Het grote verschil is dat dit keyboard drie bluetooth profielen kan onthouden en daar naadloos tussen kan schakelen. Zit je het ene moment een brief uit te tikken op je Mac, schaken je zonder moeite naar WhatsApp op je iPhone en daarna naar Gmail op je iPad.

Kanex Multi-Sync Keyboard Callouts

Het Kanex toetsenbord kan ook worden gekoppeld aan non-Apple apparaten, maar dan kloppen de sneltoetsen niet meer. Daarnaast moeten apparaten wel minimaal Bluetooth 3.0 HID ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.