CES: YiFang integreert bluetooth 4.0 LE in LED lampen

Een echte concurrent voor het Hue systeem van Philips is het nog niet, maar YiFang komt wel met een interessant concept naar de CES. Het bedrijf heeft daar namelijk haar Smart Lighting Systeem geïntroduceerd.

Deze nieuwe lampen zijn via een smartphone met ondersteuning voor Bluetooth 4.0 Low Energy te bedienen. Denk daarbij aan de recente iPhones en Galaxy Androids. YiFang maakt de lampen met zowel een E26 als de veelvoorkomende E27 fitting. Het systeem kan bovendien worden geclusterd in groepen van maximaal 8 lampen.

Het nieuwe systeem zal verkrijgbaar zijn vanaf $49,99 per lamp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.