Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Sony’s Smartband logt je leven voor je

Hoe actief ben je op een dag? Hoeveel tijd slaap je? Hoeveel beweging krijg je? Waar maakte je die foto? Ôh, skip terwijl je nadenkt over deze vragen even naar de volgende track met de Smartband die Sony introduceerde tijdens de CES.

Met de SmartWatch 2 presenteerde Sony wat mij betreft de beste SmartWatch die ik tijdens de IFA heb gezien. De Smartband is een verlengstuk hierop. Deze armband log je leven, maar is verkrijgbaar met verschillende bandjes. Zo past de Smartband altijd bij jouw outfit.

Het geheim van de Smartband is namelijk de uitneembare Core die je in ieder ander bandje kunt drukken. Deze core heeft geen eigen display, maar zit wel mudvol met sensoren.

Deze sensoren registreren niet alleen jouw bewegingen, maar ook waar je bent en beweegt. In combinatie met de LifeLog Android app krijg je zo veel meer inzicht in jouw leefgedrag.

De Smartband wordt al snel in Nederland verwacht en gaat €99 kosten. We hopen snel meer over deze gadget te weten te komen, want het klinkt als een interessante uitbreiding op de SmartWatch van Sony. Net zoals andere gadgets van Sony, doen ze niet moeilijk over het merk van je smartphone. De Smartband werkt met iedere moderne Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.