CES: Scannen met je bureaulamp en je smartphone, het kan!

Of het nu een notitie is, een handgeschreven agenda of gewoon een artikel, ik maak heel wat foto’s van dingen die ik later nog even terug wil lezen. Scans zou ik ze niet willen noemen, want daar is de houding en belichting nooit goed genoeg voor. De nieuwe bureaulamp van ION biedt dan echter een oplossing.

De lamp stelt je in staat om je camera recht boven het te scannen oppervlak te plaatsen en voorziet je bovendien van de benodigde verlichting voor een goede scan. De software doet de rest. ION geeft je ook de keuze welke smartphone je wenst te gebruiken. De clip is universeel. De Desk Lamp Scanner is even simpel als geniaal. Ik voorspel een must-have voor iedere moderne thuiswerker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.