GadgetGear.nl

CES: NeoMediacast is Netgear’s ChromeCast

Het succes van de ChromeCast van Google is fenomenaal. Met de introductie van de NeoMediacast gaat Netgear dan ook een concurrent bieden. Toch is er een groot verschil. De NeoMediacast is namelijk een Android stick.

De NeoMediacast van Netgear draait op Android 4.2 en lijkt daarmee sterk op de vele Android sticks die we uit China zien komen. Toch kan Netgear hier een enorm verschil maken. De WiFi antenne is namelijk een enorm probleem in deze kleine sticks. Netgear zou in staat moeten zijn om op dat gebied een superieur product neer te zetten. Het is ook de eerste waarvan ik hoor dat hij over het snelle WiFi 802.11ac beschikt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.