CES: Epson introduceert haar tweede generatie smart glasses

Terwijl we nog steeds op de brillen van Google wachten, komt Epson met haar tweede generatie smart glasses op de markt. De nieuwe Moverio BT-200 is met een prijskaartje van €699 zelfs behoorlijk goedkoop.

Epson heeft veel verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe brillen. Zo wegen ze nog maar 88 gram (60% minder dan de voorgangers) en hij is nu nog maar half zo groot als haar voorganger. Toch bevat de Moverio BT-200 naast een dubbele projector ook de nodige sensoren. Denk aan een gyroscoop, GPS, kompas, accelerometer en natuurlijk een camera om alles voor je vast te leggen. Als je dat wilt natuurlijk.

De Moverio BT-200 werkt samen met Android en Epson heeft er een speciale app store voor opgezet zodat je de apps snel kunt terugvinden. Door de dubbele projectie kunnen ontwikkelaars je bovendien van 3D beelden voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.