Na de connected home accessoires, zal Archos tijdens de CES ook haar Connected Self-lijn presenteren. Deze lijn bestaat uit drie accessoires die je in staat stellen om je eigen lichaam beter in de gaten te houden.

Net als bij de Connected Home accessoires, gaat het hier om sensoren die werken op basis van bluetooth 4.0 LE en daarmee geschikt zijn voor de nieuwste generaties Android en iOS apparaten. De accessoires werken op basis van batterijen, maar kunnen door het lage energieverbruik lang mee. De weegschaal is bovendien in staat om vier gebruikersprofielen op te slaan en gebruikers zelf te onderscheiden.

De stappenteller en de bloeddrukmeter lijken wel een stuk persoonlijker en vullen de gegevens van de weegschaal aan.

meer informatie volgt vast vanaf de CES.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.