Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Archos introduceert Connected Self accessoires

Na de connected home accessoires, zal Archos tijdens de CES ook haar Connected Self-lijn presenteren. Deze lijn bestaat uit drie accessoires die je in staat stellen om je eigen lichaam beter in de gaten te houden.

Net als bij de Connected Home accessoires, gaat het hier om sensoren die werken op basis van bluetooth 4.0 LE en daarmee geschikt zijn voor de nieuwste generaties Android en iOS apparaten. De accessoires werken op basis van batterijen, maar kunnen door het lage energieverbruik lang mee. De weegschaal is bovendien in staat om vier gebruikersprofielen op te slaan en gebruikers zelf te onderscheiden.

De stappenteller en de bloeddrukmeter lijken wel een stuk persoonlijker en vullen de gegevens van de weegschaal aan.

meer informatie volgt vast vanaf de CES.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.