Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Salient Eye verandert oude smartphones in slimme beveiligingscamera’s

Onderzoeken hebben uitgewezen dat Nederlanders doorgaans aardig wat oude smartphones in huis hebben. Als dit Android toestellen zijn met een Android versie vanaf 2.2 zijn die nu in te zetten als slimme beveiligingscamera.

Met behulp van de Salient Eye app zal de camera van de smartphone worden gebruikt om bewegingen te detecteren. De camera kan bewegingen filmen en intern opslaan. Daarnaast kan het toestel SMS berichten versturen en ook foto’s per e-mail naar je toe sturen. Wanneer er geen bewegingen meer zijn, filmen de smartphones nog 30 seconden door.

De Salient Eye app is gratis te downloaden via Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.