GadgetGear.nl

Salient Eye verandert oude smartphones in slimme beveiligingscamera’s

Onderzoeken hebben uitgewezen dat Nederlanders doorgaans aardig wat oude smartphones in huis hebben. Als dit Android toestellen zijn met een Android versie vanaf 2.2 zijn die nu in te zetten als slimme beveiligingscamera.

Met behulp van de Salient Eye app zal de camera van de smartphone worden gebruikt om bewegingen te detecteren. De camera kan bewegingen filmen en intern opslaan. Daarnaast kan het toestel SMS berichten versturen en ook foto’s per e-mail naar je toe sturen. Wanneer er geen bewegingen meer zijn, filmen de smartphones nog 30 seconden door.

De Salient Eye app is gratis te downloaden via Google Play.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten