Onderzoeken hebben uitgewezen dat Nederlanders doorgaans aardig wat oude smartphones in huis hebben. Als dit Android toestellen zijn met een Android versie vanaf 2.2 zijn die nu in te zetten als slimme beveiligingscamera.

Met behulp van de Salient Eye app zal de camera van de smartphone worden gebruikt om bewegingen te detecteren. De camera kan bewegingen filmen en intern opslaan. Daarnaast kan het toestel SMS berichten versturen en ook foto’s per e-mail naar je toe sturen. Wanneer er geen bewegingen meer zijn, filmen de smartphones nog 30 seconden door.

De Salient Eye app is gratis te downloaden via Google Play.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.