GadgetGear.nl

Plex heeft nu ook ondersteuning voor Chromecast

Terwijl wij nog steeds wachten tot we de Chromecast van Google kunnen kopen, heeft Plex alvast goed nieuws. Deze eindbaas onder de mediaservers biedt namelijk ondersteuning aan voor de Chromecast dongle waardoor je deze kunt gebruiken voor al je opgeslagen films en series.

Plex is daarmee één van de eerste externe partijen met een app op de ChromeCast. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, wordt de Chromecast zichtbaar als player voor Plex. Op dat moment kun je de films en series die je hebt gekozen doorsturen naar de dongle. De transcoder op de Plex server zorgt voor de benodigde stream.

Op dit moment is de Plex app nog gelimiteerd aan het tonen van video’s, maar Plex zal snel audio en foto ondersteuning gaan toevoegen. Heb je al een ChromeCast in huis? Dan heb je alleen nog een PlexPass nodig om deze te kunnen gebruiken. Over een tijdje zal Plex de app ook voor non-PlexPass gebruikers openstellen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten