Ook Nokia schijnt aan een smartwatch te werken

Het begon ooit met het gerucht dat Apple aan een slim horloge werkte. Veelal de iWatch genoemd. Nu zelfs Nokia aan een smartwacht lijkt te werken, is het de vraag waar Apple blijft.

Als de plannen kloppen, gaat Nokia's smartwatch ook iets bijzonders brengen. Dit nieuwe horloge schijnt namelijk een gebogen display mee te krijgen. Daarmee zal het toestel een meer ergonomische vorm krijgen dan andere horloges die we de afgelopen jaren voorbij hebben zien komen.

Gebogen displays zijn schaars. TV's met gebogen displays zijn enorm duur en de gebogen toestellen van LG en Samsung zijn buiten Aziƫ nauwelijks te krijgen.

Het display van een horloge is echter erg klein en dat zou het maken van een gebogen display veel minder kostbaar kunnen maken.

De fot bij dit artikel is overigens de Morph van Nokia. Een concept apparaat dat het in 2008 ontwikkelde. De kans bestaat dat Nokia de kennis van dit concept in haar smartwatch toe gaat passen. Als die er komt. Het blijft natuurlijk een gerucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram