Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netatmo knoopt alle weerstations aan elkaar

In onze review van het Netatmo weerstation gaven we al aan dat het verbinden van alle informatie van de Netatmo weerstations tot interessante data kan leiden en dat dit een logische stap is voor het bedrijf. Laten ze deze week nu en wereldkaart met alle Netatmo metingen hebben gelanceerd ;-).

De wereldkaart van Netatmo laat alle installaties zien waarvan gebruikers hebben aangegeven de data te willen delen met andere bezoekers van de Netatmo website. op deze manier ontstaat een goed beeld van de temperaturen wereldwijd.

NetAtMo-Compleet

Netatmo kiest er nu nog even voor om de temperaturen met ballonnetjes op een Google Maps kaart te plaatsen. Nog interessanter wordt het als Netatmo dit echt kan omzetten in een grafische weergave van koudefronten en dergelijke. Wie weet een leuke update voor komend jaar. Voor nu is deze weerkaart een leuke aanvulling op het Netatmo systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.