CES: Lepow komt met een modulaire powerbank

Powerbanks zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Toch presteren de jongens van Lepow het om met iets compleet nieuws op de proppen te komen. Tijdens de CES tonen ze de eerste modulaire powerbank.

De nieuwe ADD Powerbank laat gebruikers zelf bepalen hoeveel extra stroom ze op zak hebben. De standaard ADD Powerbank bevat al een royale 4.500mAh aan laadstroom. Voeg je daar een x2 module aan toe, dan krijgt de combinatie nog eens 4.500mAh tot haar beschikking. Je draagt dan dus 9.000mAh op zak.

Hoewel je niet meer dan één x2 module op de ADD Powerbank kunt aansluiten, kun je wel meerdere x2’s kopen en opladen. Wanneer de x2 leeg is, kun je deze gewoon weer door een volle vervangen. De ADD Powerbank zal namelijk altijd de stroomvoorraad van de x2 gebruiken voordat het de eigen stroomvoorraad op maakt.

Om de x2 met de ADD Powerbank te verbinden, klik je hem er simpelweg op. Daarna hoef je alleen nog een arm te draaien om de twee met elkaar in contact te brengen. Schudt je de ADD Powerbank lichtjes, zullen LED’s op de bovenkant aangeven hoe vol de lader (of combinatie) nog is.

Beschikbaarheid

De ADD Powerbank gaat $99 kosten. Een x2 module gaat voor $30 over de toonbank. Over verkooppunten in Nederland weten we nog niets. Je zal hem voor nu dus even moeten importeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events