Asustor is nog redelijk nieuw op de markt van de NAS systemen, maar weet veel aandacht te trekken. Zo bevatten alle desktop NAS systemen standaard HDMI zodat je jouw content meteen op een scherm kunt weergeven. De apps die je daarvoor nodig hebt hebben nu een flinke upgrade gehad en dat is niet alles.

Het nieuwe Asustor TV Apps portaal bevat namelijk niet alleen Boxee, maar kan nu ook overweg met het enorm populaire XBMC. Daarnaast kun je met de surveillance Center app ook je netwerkcamera’s op TV bekijken. Om dit allemaal af te toppen komt Asus ook nog met een verbeterde versie van de AiRemote app voor Android en iOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.