Nederland heeft een primeur als het om The Walking Dead gaat. De serie is tot nu toe alleen op DVD en Blu-Ray verschenen, maar niet op iTunes. Via een speciale app is het nu alsnog mogelijk om de serie via iTunes te kijken.

De app zelf is gratis, maar voor de afleveringen zal je toch moeten betalen. Daarbij is het wel zo dat je bij aankoop van aflevering 2 van seizoen 1, meteen toegang krijgt tot aflevering 1. Seizoen 1 tot en met 3 (check de review) zijn in de app te vinden. Seizoen 4 verschijnt nadat de serie op Fox te zien is geweest.

Met andere woorden, het is zondag. Leun lekker achterover en geniet van een groep mensen die het altijd net iets slechter hebben dan jijzelf ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.