Zeeman Albert
Zeeman Albert

Teufel Audio Cinebar 11

Teufel Audio, audiospecialist & fabrikant uit Berlijn, introduceert met de Cinebar 11 een ultra slanke en draadloze flexibele oplossing om het perfecte geluid uit de TV te halen. De Cinebar 11 van Teufel Audio blinkt volgens het persbericht niet alleen uit dankzij het slanke flexibele ontwerp; het gebruiksgemak dankzij NFC, Bluetooth en de draadloze subwoofer plus de Typisch Teufel geluidsweergave, garanderen een volwaardige home cinema beleving.

cinebar_11_cb_11_sb_front_straight_1300x1300x72Teufel heeft in totaal acht drivers in de soundbar gebouwd plus een grote 165-mm woofer in de subwoofer van de Cinebar 11 ondergebracht. Ondanks het slanke ontwerp van zowel de soundbar als de subwoofer levert de set opmerkelijke prestaties. “De reputatie op het gebied van geluidsweergave moeten we hooghouden”, licht Teufel Audio productmanager Robert Schwarz toe. “Tegelijkertijd is een onopvallend geluidssysteem de trend. Het resultaat bij de Cinebar 11 is een perfecte synergie tussen ontwerp en geluidsperformance.” De soundbar is met z’n 5,4 cm laag genoeg, zodat de set zonder problemen direct onder de meeste flatscreen televisies kan worden geplaatst. De smalle en draadloze basreflex subwoofer kan flexibel in de ruimte worden geplaatst zonder kabel tussen soundbar en subwoofer.

cinebar_11_cb_11_sb_detail_hdmi_1300x1300x72NFC
Dankzij NFC (near field communication) maakt de Bluetooth ontvanger van de Cinebar 11 snel verbinding met smartphones, tablets en notebooks, zodat je heel eenvoudig en snel alle muziekbronnen draadloos kunt afspelen op de Cinebar 11. De Cinebar 11 beschikt over twee HDMI aansluitingen: één HDMI ingang en één uitgang die beide HDMI versie 1.4 ondersteunen zodat je geen aparte audiokabel tussen televisie en de Cinebar 11 nodig hebt. Met de optische ingang kan een extra gameconsole of cd-speler worden aangesloten, waardoor een stereo of AV-receiver overbodig is. Meer dan de Cinebar 11 is dus niet nodig!

Indrukwekkende specs
De Dolby- en DTS decoder en de virtual-sound technologie zorgen voor een meeslepende en ruimtelijke surround ervaring. De soundbar is in het bezit van twee tweeters en zes midrange drivers en de subwoofer beschikt over een 165-mm woofer voor een krachtige basweergave tot 40 Hz. Dankzij de krachtige soundbar met 80 Watt vermogen en de subwoofer met 60 Watt vermogen, vult de Cinebar 11 ruimtes tot 20m² met indrukwekkend home cinema geluid; zoals men van Teufel is gewend. De soundbar levert een geluidsdruk van 96 dB en de subwoofer 102 dB, dit gemeten op 1 meter afstand.

Flexibele plaatsing
De Cinebar 11 plaatst men op het meegeleverde voetje direct onder de tv of kan met behulp van de geïntegreerde muurbeugel direct aan de wand worden bevestigd. De draadloze subwoofer kan zowel staand als liggend worden opgesteld.

De Cinebar 11 is per direct verkrijgbaar op teufelaudio.nl voor de prijs van € 399,99. We hopen snel deze mooie soundbar spoedig in werkelijkheid te testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.