Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: StashHead (hoofdtelefoonhouder)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Zowel vloer als wandbevestiging
  • Lekker smal
  • Verschillende kleurcombinaties
  • Mooi materiaalgebruik
  • Staat stevig

THE BAD

  • Geen oplossing voor snoeren

Ze zijn er niet veel, en dan heb ik het over houders voor je hoofdtelefoon. Als ze er al zijn, zijn het vaak gebogen platen van hout of metaal, soms zelfs plastic. Of glazen hoofden. Als je een beetje respect hebt voor het ontwerp van jouw dure hoofdtelefoon heb je dus niet zo gek veel keuze. Reden genoeg voor Albert Zeeman (die ook regelmatig voor ons schrijft) om met de StashHead te komen.

Unboxing

De StashHead verpakking bevat de StashHead zelf met een vloerstandaard en een montagehandleiding. De verpakking is van plastic en papier wat gemakkelijk te scheiden is, maar er toch wel heel fancy uitziet. Schuim op de neus en het hoofd moet voorkomen dat de StashHead onderweg doffe plekjes krijgt. Met de verpakking zit het dus wel goed.

StashHead

Wandmontage

Voor wandmontage heb je de handleiding nodig. Aan de achterkant van de StashHead zitten namelijk twee openingen die je over schroefkoppen kunt schuiven.

StashHead

De afstand tussen deze openingen is keurig geprint zodat je de handleiding op de muur kunt plakken en gewoon de boor op de kruisjes kunt zetten. Handig!

StashHead

Vloerstandaard

Op de zwarte uitvoering van de StashHead na, krijg je standaard een witte voet onder je StashHead. Ideaal voor wanneer je hem gewoon op je nachtkastje wilt plaatsen. Deze voet is niet heel breed, maar toch stevig genoeg om niet snel om te vallen. Van achter naar voren heeft de voet grip genoeg en dat is belangrijk. Je plaatst je hoofdtelefoon namelijk vanaf de voorkant.

StashHead

Gebruik

Ik heb verschillende modellen op de StashHead gezet en zolang de hoofdband aan de onderkant niet van hard plastic is, blijven ze keurig liggen. In de afgelopen twee weken heb ik niet meegemaakt dat de StashHead omvalt mij het plaatsen of verwijderen van de hoofdtelefoon.

StashHead

Wel moet ik zeggen dat een draadloze hoofdtelefoon het mooist over de StashHead valt. Net als bij vele andere oplossingen is er geen mogelijkheid tot het opbergen van het snoer. Ik weet ook niet of ik er de moeite voor zou nemen om dat wel te gebruiken, dus prima.

StashHead Packshot

Conclusie

De StashHead biedt net als vrijwel iedere andere opbergoplossing voor hoofdtelefoons geen oplossing voor het opbergen van bekabeling. Wel ligt de hoofdtelefoon keurig en stevig op dit hoofd van polycarbonaat. Daarnaast is de vormgeving iets dat mij persoonlijk ook enorm aanstaat.

Beschikbaarheid

Deze maand ligt de StashHead in de winkel voor €35.

2-StashHeadLine-up-WEB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.