Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Het is nu mogelijk om zelf de PS4 te testen

Ben je nieuwsgierig naar wat de PS4 29 november gaat brengen? Vanaf nu staan er op diverse plekken in Nederland PS4 demo consoles. Het zijn er nog niet zo heel veel, dus Sony heeft een speciale website opgezet om je de weg te wijzen.

Zo staan er in de regio Amsterdam wel 5, maar kun je in heel Gelderland maar 4 consoles tegenkomen.

De demo consoles zijn uitgerust met trailers van Killzone Shadow Fall, Knack, en inFamous Second Son. Echte ervaring opdoen met de controllers doe je met de demogames van Knack en de PSN games Contrast, Octodad: Deadliest Catsh, The Pinball Arcade en Super Motherload.

Ben je nieuwsgierig naar andere games? Sony zal de consoles regelmatig uitrusten met nieuwe content.

Eén reactie

  1. Ik ben een ervaren gamer. ik heb gespeeld op, zega, playstation 1, playstation 2, xbox en xbox 360. Nu ben ik wel heel erg nieuwschierig naar hoe de de beelden zich ontwikkeld hebben om je een zo’n realtistisch mogelijk gevoel te geven tijdens het spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.