Disney Storylight is de nieuwste friend of HUE

De HUE LED lampen van Philips hebben een enorme aaibaarheidsfactor. Met de nieuwste uitbreiding krijgt de serie ook een dosis Disney magie mee. Philips komt namelijk met de Disney StoryLight voor de kinderkamer. Een bijzondere lamp met een bijzondere app.

De Philips Disney Imaginative Lighting StoryLight is een armatuur in de vorm van de bekendste muis ter wereld (maar in de basis stiekem een Bloom). Via het Hue systeem is de verlichting van de StoryLight aan te passen, maar daar beperkt de pret zich niet toe.

StoryLight

Via het Hue netwerk, werkt de StoryLight namelijk ook samen met de eBook apps van Disney. Hierdoor kleurt de lamp mee met het verhaal dat jouw kleintje leest of voorgelezen wordt.

Doordat de StoryLight net als andere Hue lampen ook programmeerbaar is via IFTTT, is het ook mogelijk om de Hue lamp te programmeren als slaaptrainer voor je kleine heer of dame. Zo kun je de lamp instellen om op een bepaalde tijd een bepaalde gloed af te geven zodat jouw kind weet dat het uit bed mag. De intensiteit van de lamp is immers ook instelbaar.

Beschikbaarheid

De Philips Disney Imaginative Lighting StoryLight is in twee smaken verkrijgbaar. Als starterkit voor als je nog geen HUE lampen in huis hebt. Dan kost het setje €149,95. Koop je de lamp als uitbereiding op jouw HUE verlichting, kost hij €99,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events