Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amsterdam Glass komt met glazen voor in het vriesvak

We kennen allemaal de reclames van ijskoud bier. Het drinken uit een glas gemaakt van een ijsmal zal ook geen geheimen meer voor je hebben. Wil je het nog koeler en niet teveel last hebben van smeltwater, lijkt Amsterdam Glass met haar nieuwe Freeze Glass de oplossing in huis te hebben.

Daar maken ze tegenwoordig vriesglazen. Inderdaad, na de vaatwasser gaan ze gewoon de vriezer in en dat scheelt dan weer kastruimte ;-). De glazen zijn dubbelwandig en gevuld met een speciale vloeistof die temperaturen tot -30 aan kan. Een bevroren glas houdt de drank tot een half uur koel.

Natuurlijk kennen we allemaal het risico van glas dat onder druk zou kunnen barsten. Denk aan dat bierflesje dat je net iets te lang in de vriezer liet liggen. Om dit te voorkomen zijn de glazen van een ventiel voorzien dat bij overdruk wat vloeistof weg laat lopen. Een veilige gedachte.

Amsterdam Glass brengt het Freeze Glass in verschillende formaten op de markt. Naast de hele serie van glazen bevat het assortiment ook kommen. Ideaal voor desserts.

Beschikbaarheid

Amsterdam Glass maakt verschillende setjes van deze glazen. Een setje van twee is vanaf €19,95 verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.