Logo GadgetGear.nl
Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Zebuloids geland in de App Store en Google Play

AMA heeft met de mobile game Zebuloids nu ook de App Store aangedaan. Het puzzelspel was al eerder verkrijgbaar in de Play store, maar dan nu ook eindelijk in de App Store! Nu kunnen beide platforms puzzelen om de Zebuloids door de levels heen te loodsen.

Zebuloids is een puzzelplatformgame. Je hebt je drie kleuren Zebuloids die ieder andere eigenschappen hebben. Ze zijn neergestort op een planeet en moeten kristallen verzamelen om het schip te repareren en daarmee het heelal redden. Er zijn namelijk ook vijanden in deze game. Meer ga ik er niet over zeggen, dit komt namelijk allemaal terug in de review! Wat ik al wel zeg is dat het makkelijk begint en het steeds moeilijker wordt omdat je rekening moet houden met de posities van de Zebuloids, de wandelpaden van de vijanden en de kleurencombinaties van de Zebuloids zelf.

Nieuwsgierig? De game is gratis  te downloaden voor Android en IOS gebruikers.

Zebuloïds Ingame 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.