De Note’s van Samsung zijn een bijzonder gezelschap. Al is het maar omdat ze met een fijne Stylus worden geleverd. Vandaag lees je dan ook de unboxing van de Galaxy Note 3. Volgende week lees je alles over mijn ervaringen met dit toestel.

Wanneer we de deksel van de doos van de Note 3 liften, zien we meteen de grote smartphone liggen. Op het scherm zit een stuk plastic dat ons herinnert aan de belangrijkste eigenschappen van het toestel.

Samsung-Galaxy-Note-3-Unboxing-1

Meteen onder het toestel vinden we de Quick Start handleiding en wat andere documentatie die we ongeschonden laten.

Samsung-Galaxy-Note-3-Unboxing-2

Tenslotte liggen daar dan de accessoires.

Samsung-Galaxy-Note-3-Unboxing-3

De accessoires van de Note 3 bestaan uit een netstroomlader, een USB-kabel, een setje oordopjes en verschillende maten eargels voor die oordopjes. Ook de oordopjes laten we voor wat ze zijn. Als laatste zien we dan nog de accu van de Note 3 en een setje reservepunten voor de stylus (met bijbehorend gereedschap om ze te vervangen). Waar de stylus is? Die zit al in het toestel.

Samsung-Galaxy-Note-3-Unboxing-4

Binnenkort lees je alles over de Note 3. Alvast een kleine teaser: De achterkant is niet van leer maar van plastic 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.