Arjan Olsder
Arjan Olsder

StashHead laat je hoofdtelefoons opbergen met stijl

Leuk, al die grote en dure hoofdtelefoons, maar ze hebben allemaal één groot probleem. Zelfs als je er een mooie hoes bij krijgt, slingeren ze uiteindelijk nog gewoon rond. De nieuwe StashHead gaat hier een oplossing voor bieden.

In de winkel heb je ze vast weleens gezien. Van die draadstaal pinnen aan de wand waar de meest exotische hoofdtelefoons aan hangen. Een leuk idee, maar in de praktijk is dat niet altijd even goed voor de hoofdband. Daarnaast wil je in huis natuurlijk niet zomaar een stalen pin uit de muur laten steken.

Stashhead Blauw

De StashHead moet je dan ook vooral zien als een brede standaard waar zowel de hoofdband als de oorschelpen voldoende steun krijgen om netjes op te rusten. Daarnaast is de StashHead in evenzoveel kleuren verkrijgbaar als je hoofdtelefoons in de winkel ziet hangen. Het zou dus geen probleem mogen zijn om een StashHead te vinden die aansluit bij het design van jouw hoofdtelefoon.

2-StashHeadLine-up-WEB

Ook qua plaatsing krijg je met de StashHead gewoon opties. Er zit standaard een voetsteun bij, maar je kunt hem ook netjes aan de wand bevestigen. Dat laatste is vooral leuk als je voor meerdere outfits verschillende hoofdtelefoons in huis hebt.

4-StashHead-Box-WEB

De StashHead is overigens gemaakt van polycarbonaat. Dat is doorzichtig en vooral enorm sterk. We kennen dit materiaal al jaren van CD’s, de smartphones van Samsung en sinds kort is ook Apple over op dit high-end plastic.

Beschikbaarheid

De StashHead ligt vanaf half november in de schappen en kost dan €35.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.