Sharp introduceert met de GX-BT7 een opvallende nieuwe designspeaker. Naast een bijzonder design heeft Sharp ook gezorgd voor de aanwezigheid van NFC tags om gemakkelijk met de speaker te kunnen koppelen.

Niet alleen het design van de speaker is futuristisch. Wanneer je de speaker aan zet schuiven de cilindrische speakers aan de buitenkant verder naar buiten om zo een grotere klankkast voor de 8CM woofers te bieden. Hierdoor worden blauwe of rode (afhankelijk van wat je koopt) LED’s zichtbaar die meeknipperen met de muziek.

Sharp levert losse NFC tags bij de speaker zodat je niet perse de speaker zelf hoeft aan te tikken met jouw apparaat. Wel is het zo dat de speaker gebruik maakt van bluetooth waardoor het wel handig is de tags binnen een meter of tien van de speaker te plaatsen.

Sharp-GX-BT7-Audio-Lifestlye_15

Sharp maakt met deze speaker gebruik van het Android Open Access protocol waardoor de speaker gebruik kan maken van de hardware van een Android smartphone om een hogere geluidskwaliteit te behalen.

Ook iOS apparaten van Apple kunnen worden gekoppeld. Zowel via bluetooth als via USB. Door ondersteuning van iAP is de speaker ook met die apparaten gewoon te bedienen.

Beschikbaarheid

De GX-BT7 is nu verkrijgbaar voor €149. Wil je liever de versie met rode LED’s, dan heeft Sharp de GX-BT3 voor €129. Naast dat je rode LED’s krijgt, mist dan wel de USB aansluiting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.