GadgetGear.nl

JBL komt met een mobiele disco speaker

Tijdens de IFA kreeg ik al een preview van de nieuwe JBL Pulse. Een opvallende mobiele speaker. Niet zozeer vanwege het design. Deze vorm heb ik wel meer bij JBL gezien. Nee, hij valt op door de ingebouwde lichtshow.

De JBL Pulse is rondom voorzien van multicolor LED’s. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om de speaker leuk licht te laten geven, maar kun je hem ook naar eigen smaak instellen zodat de speaker echt aansluit op jouw stemming.

JBL_Pulse_Heroshot_Blue

Muziektechnisch bevat de speaker twee 40mm drivers die voor een stevig geluid moeten zorgen. Een ingebouwde accu zorgen dat je hem gewoon mee kun nemen op de fiets en de JBL app zorgt voor een snelle verbinding via bluetooth.

Beschikbaarheid

De JBL Pulse ligt nu in de winkel voor €199.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten