Het is nog geen 22 oktober, maar het eerste grote Apple nieuws is al de deur uit. Apple moet namelijk een serie Macbook Air modellen terugroepen. Het gaat om modellen die afgelopen jaar werden geïntroduceerd.

The Verge meld dat het gaat om modellen met een 64GB of 128GB SSD aan boord. Via een tool update op de Mac App Store is het mogelijk om een test uit te voeren op jouw MacBook Air. De tool zal dan aangeven of jij jouw MacBook terug mag geven voor een reparatie.

De modellen die het betreft zijn geproduceerd tussen juni 2012 en juni 2013. Natuurlijk is het vervelend om je MacBook Air te moeten missen, maar het is nog altijd beter dan een crash waarbij je jouw data verliest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.