Apple start met terugroepactie voor de MacBook Air

Het is nog geen 22 oktober, maar het eerste grote Apple nieuws is al de deur uit. Apple moet namelijk een serie Macbook Air modellen terugroepen. Het gaat om modellen die afgelopen jaar werden geïntroduceerd.

The Verge meld dat het gaat om modellen met een 64GB of 128GB SSD aan boord. Via een tool update op de Mac App Store is het mogelijk om een test uit te voeren op jouw MacBook Air. De tool zal dan aangeven of jij jouw MacBook terug mag geven voor een reparatie.

De modellen die het betreft zijn geproduceerd tussen juni 2012 en juni 2013. Natuurlijk is het vervelend om je MacBook Air te moeten missen, maar het is nog altijd beter dan een crash waarbij je jouw data verliest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram