Apple bevestigt evenement op 22 oktober

De geruchten gingen al even, maar Apple heeft nu bevestigt dat het een persevenement op 22 oktober heeft gepland. Tijdens dit evenement verwachten we nieuwe iPad(s), Mac(s) en een compleet nieuw OS X.

Om precies te zijn verwachten we de iPhone 5 met vingerafdrukscanner en de 64-bit CPU die Apple ook in de iPhone 5S heeft zitten. Gezien deze processor enorme rekenkracht aan de iPad toevoegt, is dit de eerste upgrade sinds de release van de iPad 3 die echt weer zinvol is.

Verder kijken we uit naar een nieuwe Mac Pro en verwachten we OS X Maverick. Maverick is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple en zal vele nieuwe functies bevatten. Daarnaast is de verwachting dat OS X weer iets dichter bij iOS komt als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Zou Apple touchscreen ondersteuning gaan toevoegen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.