WD®, onderdeel van Western Digital heeft nieuwe schijven geïntroduceerd in de RED lijn. Deze lijn SATA harde schijven is speciaal ontwikkeld voor netwerkopslag. Het betreft een nieuwe 3.5″ schijf met een hogere opslagcapaciteit, en de eerste 2,5″ NAS-schijf.

De RED schijven zijn ideaal voor in een NAS voor thuisgebruik of in een klein bedrijf. Wij van GadgetGear hebben al erg goede ervaring met schijven in de RED lijn van WD®. Zo testen wij alle NAS systemen met de WD30EFRX  uit de RED lijn, dit is een 3 TB variant.

Deze nieuwe generatie RED schijven haalt het beste uit de mogelijkheden van het NAS station door de laatste versie van NASware 2.0. De betrouwbaarheid en stabiliteit zijn zo ook verder verbeterd. Ook de data van gebruikers is beter beschermd in geval van stroomuitval. Ook heeft WD® standaard op de RED schijven 3D Active Balance Plus geïnstalleerd. Dit is een geavanceerde balanscontroletechnologie die algehele prestaties en betrouwbaarheid verbeterd.

StorageReview-WD-Red-4TB

De 2.5″ schijf krijgt een capaciteit van 1 TB en heeft een adviesprijs van€65, de nieuwe 3,5″ schijf een capaciteit van 4TB en een adviesprijs van €152.

Meer over Western Digital

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.