GadgetGear.nl

Tandenpoetsen als een baas met de Oral-B Black 7000

Doorgaans zijn tandenborstels alles behalve spannend. Toch weet Braun met haar Oral-B Black 7000 mijn gadgethart sneller te doen kloppen. Deze nieuwe tandenborstel ziet er niet alleen strak uit, maar communiceert ook draadloos met het bijbehorende Smart Guide display.

Oral-B Black 7000 - soloBraun Oral-B komt regelmatig met nieuwe borstels en borstelkopjes, maar in de basis is de techniek van de borstels natuurlijk niet aan heel veel vernieuwing onderhevig geweest. Oké, 40.000 pulsaties en 8.800 trillingen per minuut klinkt indrukwekkend, maar daar zit het hem niet in.

Waar de veranderingen wel zitten is op het gebied van de poetsstanden van deze borstel. Het zijn er 6 en de draadloze Smart Guide helpt je bovendien om de functies van de Black 7000 te gebruiken voor een optimale gebitsverzorging.

Om je helemaal te verwennen, levert Oral-B de Black 7000 met 5 reserveborstels. Dit zijn verschillende modellen zodat je kunt kijken welke het best bij jou past. De verpakking bevat ook een reisetui zodat de tandenborstel niet in de koffer sneuvelt of per ongeluk aan gaat. Daarnaast blijven de borstels zo ook nog een beetje hygiënisch bewaard ;-).

Beschikbaarheid

De borstel is nu ongeveer verkrijgbaar voor €249,99. Binnenkort lees je mijn ervaring met de Black 7000.

Check de review.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.