SteelSeries introduceert haar nieuwe headset, de Siberia Elite. Met deze nieuwe headset zegt SteelSeries een nieuwe generatie van gaming audio te introduceren. De Elite wordt uitgerust met de nieuwste generatie SteelSeries audio drivers en Dolby® technologie voor super realistische 7.1 virtuele surround.

Met de introductie van de Siberia Elite krijgt de Siberia een volledig nieuw versterkt design. Het design omvat o.a. extra grote oorkussens die het omgevingsgeluid dempen en zorgen voor extra comfort. Ook zijn de zijkanten voorzien van ledverlichting die in 16.8 miljoen verschillende kleuren kan worden ingesteld. Met de nieuwe SteelSeries Engine 3 software kan je de verlichting en equalizer instellen. Gericht op gaming kan de Siberia Elite worden aangesloten op meerdere platformen d.m.v. het verwisselbare kabelsysteem.

Siberia Elite White - Side shot.jpg

De Siberia Elite is straks zowel in wit als zwart verkrijgbaar. De grote oorkussens hebben een geluidsisolerende werking waardoor niets je in de weg staat in alle stilte te gamen. Net als de Siberia v2 krijgt de Elite een metalen lichtgewicht hoofdband met schuimkussentjes voor comfort. Op de oorschelp van de Elite zitten ook knopjes waarmee je snel en gemakkelijk de volume en mute knop kan bedienen.

Als laatste heeft deze headset nog een leuke feature waarmee je andere spelers of toeschouwers kan laten meeluisteren. Dit doe je door middel van de ‘Sound-Share’ uitgang. Makkelijk is ook dat SteelSeries je de Siberia Elite laat verbinden met een plat rubberen koord waardoor de kabel niet snel in de knoop zal raken.

Siberia Elite White - Angle shot.jpg

De SteelSeries Siberia Elite heeft een adviesprijs van €199,99 en is beschikbaar voor pre-order vanaf September 2013.

Meer over SteelSeries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.