De nieuwe Bamboo Pad, de twee-in-één combinatie!

Wacom heeft een middenweg gevonden voor navigeren met een pad en tegelijkertijd met een Stylus aantekeningen te kunnen maken. Zie hier, de Bamboo Pad!

Wacom Bamboo 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het strakke design en diversiteit in de kleuruitvoering is de nieuwe Bamboo Pad een in het oog springend product. De Bamboo Pad is een combinatie tussen het gemak van een touchpad en een Stylus responsive oppervlak. De pad is vanaf vandaag te koop, inclusief drukgevoelige Stylus pen, als Wireless uitvoering (€69.90) en USB uitvoering (€49.90).

Wacom Bamboo 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het ontwerpen van het product heeft Wacom het uitgangspunt aangehouden een product te ontwikkelen die goed als navigatie middel kan dienen terwijl je het gemak behoud van een sketch pad. Met dit laatste maak je gemakkelijk schetsen en professionaliseer je mailtjes met je handtekeningen. Windows 8 gebruikers kunnen dit bijvoorbeeld doen door de nieuwe Bamboo Page applicatie gratis te downloaden uit de Windows Store. Voetnoot voor de Mac gebruikers, de Mac heeft een speciale driver nodig die kan worden gedownload via de Wacom Support Website.

De Bamboo Pad is o.a. verkrijgbaar in de Wacom eStore. En houd GadgetGear in de gaten, er volgt binnenkort namelijk een reviewverslag over deze Wacom Bamboo Pad!

Wacom Bamboo 3

De Bamboo Pad komt met een bijpassend drukgevoelige Stylus pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sven Meijer

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram