IFA: Samsung’s Galaxy Note III komt eraan

Vanavond heeft Samsung de langverwachte Note III uit de doeken gedaan. Deze nieuwe Galaxy Note bevat met 5,7 inch wederom een groter scherm en ook het gebruik van de S Pen is verbeterd.

Je kon met de S Pen al vlak boven het scherm hangen om filmpjes en andere content te previewen. Met deze nieuwe versie kun je ook de knop van de pen boven het scherm indrukken om opties op te roepen.

Via Action Memo is het mogelijk om handgeschreven teksten te gebruiken om acties te starten. Of om jouw handschrift te ontcijferen en om te zetten in gewone letters ;-).

Screen Write is een functie die ik vanavond ook heb gezien op de Asus Fonepad Note 6. Dit laat je een screenshot nemen en daar notities op maken. Enorm handig.

Een andere mooie innovatie is Pen Window. Je tekent letterlijk een venster en kan daar een app in openen. Echt multitasken dus. Heerlijk!

Onder de motorkap van de Galaxy Note III heeft Asus een dikke 1.9GHz octa-core CPU met 3GB aan werkgeheugen liggen. Het 5.7 inch display zelf heef met 1920x1080 een Full-HD resolutie en dit toestel draait op Android 4.3.

Je krijgt van Samsung ook een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel aan de voorkant voor videogesprekken. Qua opslagruimte komt er een 32GB en een 64GB model aan.

Al met al mooie specs die mij enorm nieuwsgierig maken.

Beschikbaarheid

De Galaxy Note III ligt vanaf 25 september in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram