IFA: Linksys komt met een dual-core 802.11ac router

Groot nieuws in routerland uit de hoek van Linksys. Het recentelijk door Belkin overgenomen merk komt namelijk met een nieuwe 802.11ac router die beschikt over een dual-core 800mHz processor. Ideaal gezien de hoeveelheid apps die Linksys op de router aanbiedt.

De nieuwe router heeft de naam Smart Wi-Fi AC1900-router meegekregen en kan snelheden tot 600Mb/s behalen met WiFi n apparaten en tot 1.300Mb/s met apparaten die gebruik maken van de nieuwe WiFi ac standaard.

orig_Linksys EA6900 - Antennas

Net als vele andere routers, is ook de Linksys als NAS inzetbaar. Om de snelheid erin te houden, heeft Linksys de nieuwe router meteen voorzien van USB 3.0 aansluitingen.

De router onderhouden kan via de browser, maar ook via de Linksys Smart Wi-Fi app. Deze is voor zowel iOS als Android verkrijgbaar.

Beschikbaarheid

De Linksys AC1900 is vanaf oktober verkrijgbaar voor €229.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram