Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA Harman Kardon introduceert de high-end Onyx speaker

Harman Kardon komt met een high-end draadloze designspeaker in de vorm van de Onyx. Een speaker die niet alleen opvalt in ontwerp, maar ook in techniek die erin zit. Qua uiterlijk valt de Onyx meteen in het oog. De vorm is opvallend en de afwerking met echt leer en een RVS handvat maken van deze speaker echt een klasse apart. De vier kanalen van de speaker hebben bij elkaar een vermogen van 60 Watt RMS. Daarnaast is de speaker uitgerust met twee passieve aluminium conussen en een eigen DSP.

Onyx Front

Via bluetooth is de speaker draadloos te bedienen. Voor extra gemak heeft Harman Kardon de Harman Kardon Remote App uitgebracht. Heb je een non-iOS toestel, kun je bovendien gebruik maken van NFC om snel een verbinding met de Onyx op te zetten.

Wil je meer draadloos gemak, is de Onyx ook in een WiFi netwerk op te nemen zodat je gebruik kunt maken van DLNA of AirPlay. Daarnaast is hij bedraad toegankelijk via de klassieke 3,5mm AUX ingang. Tenslotte bevat de Onyx ook nog een eigen accu die zo’n 6 uur mee moet kunnen gaan.

Onyx Back

 

Beschikbaarheid De Onyx is vanaf oktober verkrijgbaar voor €499.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.