Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: De Harman Kardon Esquire speaker is een luxekindje geworden

Met de Esquire speaker richt Harman Kardon zich op de stijlvolle gebruikers van mobiele speakers. Deze speaker is namelijk niet alleen verkrijgbaar in de kleuren wit, beige en zwart, maar ook nog eens afgewerkt met echt leer.

Omdat de speaker ook voor vergaderingen te gebruiken moet zijn (speakerphone) heeft Harman Kardon de Esquire uitgerust met twee microfoons. De tweede wordt namelijk gebruikt om ruis te onderdrukken. Deze conference calls kunnen niet alleen vanaf de smartphone worden gestart, maar ook vanaf de computer met programma’s als Skype.

De Esquire heeft een stroombron nodig, en Harman Kardon snapt dat, wanneer je bijvoorbeeld in een hotel zit, het handig is wanneer je andere gadgets ook kunt laden. Daarom bevat het pakket meteen een 3-poorts USB lader. De Esquire zelf beschikt ook nog eens over een batterij die tien uur meegaat, voor wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt.

Naast de getoonde witte en zwarte versies van de Esquire, is er ook één in bruine uitvoering. Helaas hebben we geen foto van de achterkant beschikbaar. Die is namelijk afgewerkt met leer, wat ook mooi is om te zien.

Beschikbaarheid

De Harman Kardon Esquire is vanaf oktober verkrijgbaar voor €249.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.