GadgetGear.nl

IFA: GranBaristo Avanti – koffie zetten met de smartphone

Dat Philips met Saeco best goede koffiemachines weet neer te zetten is ook hier op de redactie al lang geen geheim meer. Met het nieuwste concept, de GranBaristo Avanti, weet Philips wederom te innoveren op een niveau dat bij mij het water al in de mond loopt. Niet alleen vanwege de smaak, maar vooral vanwege […]

Dat Philips met Saeco best goede koffiemachines weet neer te zetten is ook hier op de redactie al lang geen geheim meer. Met het nieuwste concept, de GranBaristo Avanti, weet Philips wederom te innoveren op een niveau dat bij mij het water al in de mond loopt. Niet alleen vanwege de smaak, maar vooral vanwege het ‘bestelgemak’.

De nieuwe GranBaristo Avanti wordt namelijk via bluetooth met jouw smartphone of tablet verbonden. Via jouw smart device kun je dan precies aangeven hoe jij jouw koffie wenst. Maar het gaat nog verder…

Heb je bezoek? Laat ze gewoon zelf op de app aangeven wat ze willen. Geef de smartphone net zolang door tot iedereen zijn of haar gewenste koffie heeft ingetikt. Loop naar de machine en de GranBaristo Avanti werkt in één ruk de hele bestelling af. Kijk, dat willen we hier ook!

Naast integratie met smartphones en tablets, is er ook sprake van integratie met sociale netwerken. Zo is het mogelijk om jouw recepten met anderen te delen via onder anderen pinterest en instagram.

Op dit moment is de GranBaristo Avanti helaas alleen nog maar een concept van Philips. Laten we hopen dat het concept volgend jaar realiteit is.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.