GadgetGear.nl

IAA: TomTom geïntegreerd met Renault’s R-Link

TomTom heeft voor Renault het nieuwe R-Link infotainment systeem ontwikkeld. Het hele systeem draait onder een 7 inch touchscreen dat in het dashboard is weggewerkt.

Door deze samenwerking zijn alle diensten die we van de TomTom Go systemen kennen beschikbaar in de Renault dashboard omgeving. Daarnaast is er een R-Link app store ontwikkeld in samenwerking met Orange en Atos.

Het Renault R-Link systeem is nu beschikbaar in de ZOE, New Clio, Captur, New Megane line-up, Scenic X-mod, New Scenic, Grand Scenic, Fluence, Laguna 2013 Collection, Latitude, New Kangoo, Kangoo Express en Kangoo ZE.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten