Honda Connectors ontwikkelt speciale connector voor UHS-II SD kaarten

Honda Connectors heeft onlangs een nieuwe connector voor SD kaarten ontwikkeld. Het gaat om een connector die speciaal is ontwikkeld voor SD kaarten die voldoen aan de UHS-II standaard.

De nieuwe connector is volledig van metaal en bevat meerdere massa aansluitingen in vergelijking tot de huidige connectors. Dit is vooral om temperatuurstijgingen en elektromagnetische straling die bij hoge datasnelheden ontstaan tegen te gaan.

De nieuwe connector staat het toe om datasnelheden van 1,5 Gb per seconde te behalen. Dat is drie keer sneller dan de UHS-I standaard. Honda start de massaproductie in december van dit jaar. Volgend jaar kunnen we dus de eerste apparaten met deze connector verwachten.

Via.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.