Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Casio komt met de EX-ZR800

Casio komt met een volgend model in de Exilim ZR-serie, genaamd de EX-ZR800. Deze camera betekend snel foto’s maken van elk moment en nauwelijks gehinderd door trillingen dankzij de nieuwe technologie van Casio.De camera komt met een 25 mm lens met 18x optische zoom en door de 5 assige HS-antishake-modus maak je zelden een foto die bewogen is.

De camera beschikt over de Triple Shot modus. Deze modus zorgt ervoor dat je naast de zelf genomen foto, ook een foto erna en ervoor maakt om te zorgen dat je net die ene foto maakt die zo lastig te timen is.

Verder integreert Casio optische beeldstabilisatie met high-speed serieopnamen (tot negen foto’s) te combineren met een stabilisatie van vijf stops, die langzamer is met sluitertijd. Dit stelt gebruikers in staat om verbazingwekkend scherpe, ruisloze foto’s te maken zonder daarvoor een statief te gebruiken, zelfs in de nacht of bij inzoomen. Dit maakt de camera ideaal voor het vastleggen van bijvoorbeeld de nachtelijke lichten in een stad of bij ingezoomde beelden van spelende kinderen of sportwedstrijden.

Dit zijn pas enkele features van de camera die de boeken in wil gaan als een snelle camera die technologie aan boord heeft om niets te hoeven missen. Hij is in september te koop voor een adviesprijs van € 369,-. Voor meer informatie kijk op de site van Casio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.