Adobe’s Mighty en Napoleon komend jaar in de winkel

Adobe kennen we voornamelijk als een softwaremaker. Toch komt Adobe begin volgend jaar met twee strakke gadgets voor iPad gebruikers. Het gaat om Project Mighty en Project Napoleon ofwel een stylus en liniaal.

Nu hoor ik je denken, wat is er nou zo bijzonder aan een stylus? Daar zijn er inderdaad al honderden van. Adobe maakt het verschil doordat haar stylus een extreem fijne punt heeft en daarnaast de liniaal als hulpmiddel kan gebruiken. Je kunt dus met grote precisie werken.

Wanneer ze precies komen en wat je moet betalen is nog niet bekend, maar we houden je zeker op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.