Logo GadgetGear.nl
Picture of Jack Spoor
Jack Spoor

Thrustmaster introduceert eerste Playstation 4 stuurwiel

Thrustmaster heeft het eerste gloednieuwe stuurwiel geintroduceerd voor de Playstation 4 die uitkomt in november. De Thrustmaster T80 – Driveclub Edition is het eerste product dat Thrustmaster aankondigt voor de PS4 na te hebben aangekondigd opnieuw een partnerschap te zijn aangegaan met Sony.

Eerder deze week deed ik al bericht dat Sony en Thrustmaster een nieuw partnerschap aangingen voor de Playstation 4. Lang hebben we niet moeten wachten tot het eerste product dus in de spotlights kwam te staan.Het stuurwiel is een limited edition speciaal ontworpen voor de PS4 en daarbij ook klaargemaakt om de nieuwe functies vol te kunnen benutten.

Zo heeft het stuurwiel naast de ‘PS’ en ‘opties’ toets, een ‘share’ knop waarbij je momenten direct kan delen met vrienden. Het stuurwiel is ergonomisch ontworpen met een rubberen grip voor een fijne digitale rit. Het stuurwiel heeft een diameter van 25 cm en geeft een realistische feel onder het rijden. Ook zal het stuur de benodigde tegendruk geven tijdens het rijden en zal het stuur zichzelf automatisch willen centreren alsof je in een echte auto rijdt. Verder heeft het stuurwiel twee flippers achter het stuur om te schakelen zoals in een echte Ferrari en twee pedalen, gas en rem natuurlijk.

Het Thrustmaster T80 – Driveclub edition stuurwiel zal een adviesprijs krijgen van €99,99

T80_DRIVECLUB-Edition-zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.